Sinds begin 2019 bieden Marathon Coaching Boonstra, MMfysio en Pauline Claessen sportvoedingsadvies en Laura Hoogers sportdietiste de unieke LoopAPK aan. Veel lopers zijn geïnteresseerd in het verbeteren van hun prestatie, maar zien door de hoeveelheid aan informatie in de bladen en op internet vaak niet meer wat relevant is. De LoopAPK is ontwikkeld om juist die informatie te geven die voor jou van belang is. Welke (kracht)oefeningen zijn voor jou nuttig om te doen? Hoe kan je jouw voedingspatroon optimaliseren? En hoe hard moet je nu eigenlijk trainen?

De LoopAPK bestaat uit een analyse bij de fysiotherapeut, een sportvoedingsadvies en een inspanningstest (VIAD). Het uitgebreide rapport dat je na de testen ontvangt zal je helpen om de volgende marathonvoorbereiding beter te doorstaan en een mooie tijd op de marathon te lopen.

Testimonials:

Iris: “Ik kan alleen maar lovend zijn! Nogmaals dank aan iedereen, ik vond het een topervaring.”

Marie-Louise: “Ik ga vaker snellere intervallen in mijn training opnemen. Mijn anaerobe drempel ligt hoger dan ik dacht. En ik ga een extra boterham eten in de namiddag”

Dennis: “Bij de fysiocheck was het wel even schrikken.”

 

Voor meer informatie of aanmelding:  www.loopapk.com of info@loopapk.com

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share