Het is even stil geweest op mijn site. En dat in een jaar waarin ik hopelijk op de Olympische marathon kan starten. De laatste paar maanden had ik echter al mijn aandacht nodig voor mijn familie. Een moeder en een zus met kanker zorgden ervoor dat hardlopen op de tweede plek kwam. Mijn trainingsstage heb ik met een week uit moeten stellen, maar nu lijkt alles onder controle en kan en mag ik mij weer gaan richten op het halen van de OS limiet. giraffenklein

Ondertussen zit ik alweer een week in warm Potchefstroom, Zuid-Afrika op 1400m hoogte. Eigenlijk iets te heet, maar daardoor juist prima als voorbereiding op 15 april…Rotterdam, de stad waar ik 2.27.24 (of harder) moet lopen. Het kan in april namelijk ook warm zijn in Nederland en het is beter dan alvast gewend te zijn aan hoge temperaturen.
De eerste week op hoogte ben ik altijd erg moe, en met de stress van de voorgaande weken kwam daar nog wat extra vermoeidheid bij. Maar, de trainingen gaan eigenlijk best goed voor zo’n eerste week en ik heb ook lekker bijgeslapen. Oftewel, ik voel me fit en ga de uitdaging om mijn pr met 2 minuten te verbeteren graag aan.

Hopelijk wordt 2012 voor mij en mijn familie toch nog een topjaar!!! ps. Voor regelmatige updates zie mijn facebook pagina…

FacebookTwitterGoogle+Share