Ik geef hardloop clinics voor elk niveau, van beginners tot fanatieke marathonlopers. De clinic wordt op maat gemaakt. In overleg kan er worden gekozen voor alleen een training of een training in combinatie met een presentatie. Alleen een presentatie kan natuurlijk ook. Ik ben niet alleen marathonloopster, maar ook gepromoveerd Bewegingswetenschapper en heb dus zeker iets te vertellen. Ook de tijdsduur van de clinic wordt van te voren afgesproken.

De belangrijkste boodschap is altijd dat lopen leuk en uitdagend is. Je kan dus met je loopgroep, werk, buren, atletiekvereniging etc meedoen en je hebt gegarandeerd een leuke ochtend/middag/avond. En wellicht wat spierpijn de volgende dag, want ik vind vast wel een spiergroep die je nooit goed getraind hebt.

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

2 reacties

Lieteke Aalbers · 9 juli 2013 op 11:33

Beste Miranda,

Ik benader je in verband met een avond over hardlopen in de Bibliotheek de Marienburg.

Maandelijks hebben wij een talkshow in de bibliotheek, iedere derde vrijdag van de maand. Elke maand maken rond een ander thema een afwisselend programma. In september is het thema ‘Hardloopstad Nijmegen’. Samen met Jan Fokke & Jelle Schoemakers hebben wij deze avond samengesteld. We willen op vrijdag 20 september, vanaf 20:00u een hardloopbuffet organiseren, waar bezoekers in diverse rondes (van 15 minuten) zich kunnen laten inspireren door diverse deskundigen op het gebied van hardlopen. Bijvoorbeeld een voedingsdeskundige, welk hardloopboek inspireert, sportademen en hardloop apps.

Heb jij zin om aan deze avond mee te werken en jouw verhaal en ervaringen met onze bezoekers te delen?

Omdat ons programma enigszins is aangepast zit ik met een krappe deadline, over 2 weken moet onze pr in de afrondingsfase zijn, hopelijk kun je voor die tijd iets laten horen.

Ik hoor graag van je of je zin hebt en kan, en wat je honorarium is.

Met vriendelijke groet,

Lieteke Aalbers • medewerker innovatie & ondersteuning

Mariënburg 29 • 6511 PS Nijmegen
Zwanenveld 90-98 • 6538 SC Nijmegen
Werkdagen: maandag • dinsdag • donderdag
T 024 3274930/06 5588 0411 • E laalbers@obgz.nlhttp://www.obgz.nl

sandra · 19 november 2013 op 19:10

Dag Miranda,

Enthousiast geraakt door jouw stukje hierboven over de clinics zou ik graag willen vernemen of je hier tijd voor hebt en de kosten hiervan.
Het zou dan gaan om een korte presentatie en looptraining voor een groep recreatie marathon lopers.
Misschien kun je aangeven wat het maximum aantal voor een groep zou zijn.

Graag hoor ik van je.

Met vriendelijke groet,
Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *