eindhovenVanwege problemen met het uploaden is het een lange tijd nogal stil geweest op mijn site. Maar ik heb niet stilgezeten en heb mijn nationale titel op de 10 km met een jaar verlengd tijdens de Singelloop in Utrecht. Daarnaast heb ik mijn eerste nationale titel op de marathon binnengehaald in Eindhoven. Het was niet heel spannend, maar ik was erg tevreden met mijn tijd 2.28.18. Voor de 3e keer achter elkaar onder de 2.30. Het heeft mij vertrouwen gegeven dat ik nog wel een sprong kan maken, naar hopelijk een tijd in de 2.25.

Na de marathon heb ik een goede rustperiode genomen met daarin een heerlijk vakantie en sinds twee weken ben ik weer serieus aan het trainen. Vanaf januari zal ik de trainingen intensiveren en ik hoop dan in het voorjaar een hele snelle halve marathon te lopen. In 2013 zal er maar 1 marathon op het schema staan: 10 augustus WK marathon in Moskou. Tussendoor zal ik nog wel een aantal wedstrijden lopen, maar de focus staat op de halve en hele marathon. Mijn motto voor het komende jaar is duidelijk: Still going strong at 40!!

FacebookTwitterGoogle+Share
Categorie├źn: AllesMarathonNK