Afgelopen weekend wilde ik in Schoorl graag testen hoe ik ervoor stond. Een sub 34-er was het plan, maar binnen 34 m lag ik ineens op het asfalt. Bij de altijd hectische start in Schoorl is het elk jaar weer een kwestie van je staande houden, dit jaar is dat dus niet gelukt. Ik werd aangetikt van achter en voor ik het wist zag ik ineens 3000 man/vrouw op me afstormen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik erg geschrokken was en het duurde even voordat ik weer op stond en ik had een beeld op mijn netvlies van een vertrapte marathonloopster. Maar gelukkig kon ik toch nog weg komen en heb ik de race nog wel uitgelopen. Dat hield echter in dat ik de vooral de eerste 3 km mijzelf langs allerlei lopers moest wringen en de wedstrijd dus eigenlijk al verloren was. Uiteindelijk toch nog in 34.39 gefinisht, met een dikke knie en flink wat blauwe plekken en schaafwonden.

FacebookTwitterGoogle+Share
Categorie├źn: 10kAllesWeg