Op dit moment ben ik in Zuid-Afrika, waar de warmte mij goed doet. De komende drie weken zullen zwaar worden, met marathonspecifieke trainingen. Niet mijn favoriet, maar wel nodig om nog weer een stapje te kunnen maken. Veel mensen denken wellicht dat ik revanche wil nemen voor vorig jaar. Maar dat is verleden tijd. Ik wil gewoon een nog snellere tijd achter mijn naam hebben staan!! Ik neem hiermee een risico wat betreft de WK, maar ga ervan uit dat ik op tijd hersteld zal zijn en met een kortere voorbereiding nog steeds mijn top 15 doel moet kunnen halen. Helaas zal ik hierdoor geen NK halve marathon kunnen lopen tijdens de Venloop. In plaats daarvan staat de CPC op het schema, 5 weken voor de marathon. Hier hoop ik dan vormbehoud voor de WK te lopen.

De komende 8 weken wordt het dus nog oogkleppen op en trainen, eten en slapen.

FacebookTwitterGoogle+Share