cropped-za2013-183.jpg

Ik heb me net afgemeld voor de Tilburg ladies 10km van aanstaande zondag. Super jammer, want ik loop er graag en had zin in een wedstrijd. Maar op dit moment is de Amsterdam marathon belangrijker. Twee weken geleden heb ik weer last gekregen van mijn hamstring. Deels door toch gewoon weer te fanatiek de heuvels op te zoeken en deels door wat achterstallig onderhoud door fysio die een tijdje niet beschikbaar was.

Ik heb een week flink gas terug moeten nemen en afgelopen week heb ik de trainingen weer op kunnen pakken en het gaat gelukkig weer goed. Maar ik moet nu dus geen risico nemen en een wedstrijd gaan lopen. Helemaal omdat ik geen halve wedstrijd kan lopen en er altijd vol in ga en zo snel mogelijk wil lopen. Ik ben geen type voor trainingswedstrijdjes.

Maar goed, ik heb niet veel verloren wat betreft de marathonvoorbereiding en heb dankzij de Elliptigo ook een mooie simulatie van de lange duurloop kunnen doen. Met een uur hardlopen, gelijk een uur op de Elliptigo en daarna gelijk weer 4 km hardlopen heb ik afgelopen weekend het lange duurloop gevoel kunnen opzoeken. Dit weekend hoop ik de 2 uur weer aan te tikken en daarna heb ik nog 7 weken om in super vorm in Amsterdam aan de start te staan. En…ik zal wat minder heuvels opzoeken.

FacebookTwitterGoogle+Share
Categorie├źn: 10kWeg

2 reacties

Miranda Boonstra meldt zich af voor Tilburg Ten Miles | Losse Veter · 30 augustus 2013 op 10:54

[…] Ik heb me net afgemeld voor de Tilburg ladies 10km van aanstaande zondag. Super jammer, want ik loop er graag en had zin in een wedstrijd. Maar op dit moment is de Amsterdam marathon belangrijker. Twee weken geleden heb ik weer last gekregen van mijn hamstring. Deels door toch gewoon weer te fanatiek de heuvels op te zoeken en deels door wat achterstallig onderhoud door fysio die een tijdje niet beschikbaar was. Lees hier verder […]

Boonstra nog niet wedstrijd fit en zegt Tilburg Ten Miles af · 31 augustus 2013 op 07:06

[…] Lees verder op haar site […]

Gesloten voor reacties.