Poeh, de zwaarste weken van de marathonvoorbereiding zitten erop. Met weken van meer dan 200km per week en veel marathonspecifiek werk dacht ik soms dat mijn benen eraf vielen, maar heb ook het gevoel dat ik er goed voor sta. Omdat het EK parkoers heuvelachtig is heb ik veel heuvels opgezocht en hopelijk kunnen mijn benen dat voelen op 16 augustus en voelt de fikse klim als een klein bultje.

DCIM100GOPRODe afgelopen twee weken heb ik samen met Ruth van der Meijden hard getraind in Bad Durrheim. Een kuuroord in Duitsland, waar niet veel anders te doen is dan trainen, slapen, eten en bijkomen in de zoute baden met heilzame werking. Geen idee of het echt heilzaam is, maar lekker is het wel. We hebben allebei onze eigen trainer maar hebben toch veel samen kunnen doen. Super fijn om een marathonmaatje te hebben (die ook nog eens graag kookt). Noel, Tonnie, Michiel en Irene zijn nog langsgekomen en dat is vastgelegd op film (Noel heeft een nieuwe hobby erbij).

Afgelopen zondag stond de langste training op het programma, 41 km met 14km tempoblok op het einde. Lekker door de Nijmeegse heuvels. Het ging goed, maar nu een paar dagen later voelen mijn benen nog niet echt fris. Morgen en vrijdag heb ik weinig op het schema staan, zodat ik zaterdag hopelijk redelijk fris aan de start kan staan van de NK 10.000m. Ik vind het fijn om drie weken voor de marathon een 10 km te lopen en dat wordt nu dan dus het NK.

DCIM100GOPROTwee weken voor het EK ga ik weer naar Bad Durrheim, want er is geen betere plek om goed uitgerust te raken en dan op naar Zurich!!!!

 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

1 reactie

Miranda Boonstra in voorbereiding op het EK in Zurich: ‘Trainen, eten, slapen’ | Losse Veter · 23 juli 2014 op 09:50

[…] De afgelopen twee weken heb ik samen met Ruth van der Meijden hard getraind in Bad Durrheim. Een kuuroord in Duitsland, waar niet veel anders te doen is dan trainen, slapen, eten en bijkomen in de zoute baden met heilzame werking. Geen idee of het echt heilzaam is, maar lekker is het wel. Lees hier verder […]

Gesloten voor reacties.