Aangezien mijn oude website wel een nieuwe professionelere look kon gebruiken bood 1DayWebsite aan het gelijk goed aan te pakken en de hele site te vernieuwen. Je kan nu zoeken op categorie├źn, mijn twitter is goed te volgen en er kunnen ook reacties worden achtergelaten bij de nieuwe posts in mijn blog. En de posts kunnen worden gedeeld via diverse social media. Hopelijk bevalt het je.

Ik kan gelijk beginnen met goed nieuws en dat is dat ik het lopen kan opbouwen, na 2 maanden blessureperikelen. Begin maart ben ik tijdens de CPC uitgestapt na een trap op mijn hiel en een pijnscheut door mijn hamstring en rug. Een MRI wees een hele kleine hernia uit. Aangezien ik toch wel heel veel pijn bleef houden in de buurt van mijn zitknobbel is twee weken later nog een MRI gemaakt, maar dan van mijn hamstring. Hieruit bleek dat mijn hamstring ooit een enorme dreun heeft gekregen, zonder dat ik hier duidelijke klachten van heb gehad. Tot nu toe dan. Blijkbaar heb ik een grens overschreden en gelijk het hele gebied hieromheen goed overbelast.

De eerste paar weken heb ik heel weinig gedaan en mijn lichaam goed laten herstellen. Toen alles tot rust gekomen was ben ik begonnen met heel veel oefeningen voor oa mijn hamstring en alternatieve training om de conditie op peil te houden. Met veel wandelen, uitleven op de crosstrainer en sinds kort lekker buiten op de elliptigo heb ik mijn belasting kunnen opbouwen. Het lopen heb ik heel langzaam opgebouwd en ik kan nu een uurtje pijnvrij lopen. Ik hoop dit nu goed op te kunnen bouwen, al zal die hamstring altijd een aandachtspunt blijven.

De Rotterdam marathon heb ik dus niet kunnen lopen. Ik ga nu proberen op te bouwen richting het WK in augustus, maar zal niets overhaasten. Mocht het WK te vroeg komen, dan staat er zeker een najaarsmarathon gepland.

Blessures zijn nooit leuk, maar ik heb nu goed kunnen werken aan wat zwakkere onderdelen, die er af en toe insluipen en denk dat ik daardoor ook weer een stap kan maken op de marathon. Want die 2.25 komt er aan!!!

groetjes

Miranda

 

FacebookTwitterGoogle+Share

5 reacties

Ines · 7 mei 2013 op 10:44

Mooie website enne leuk je positieve vorderingen weer te zien.

jan fokke oosterhof · 7 mei 2013 op 10:58

Hij is mooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;-)

Frits de Vogel · 7 mei 2013 op 16:10

Hij ziet er fris en strak uit. Lekker van deze tijd. Leuk detail die blauwe brooks kleuren ;^)

Betty Hofmeijer · 8 mei 2013 op 13:38

Hoi Miranda,

Ziet er lekker compleet uit hoor je nieuwe site!
Wat ook lekker is, is dat je de gang er weer steeds beter in krijgt. Neem je tijd, je bent pas 40…, en hebt nog vast heel veel mooie wedstrijden te gaan!
Succes met het opvoeren van de trainingsbelasting. Mooi ding die ellitigo.

Miranda Boonstra hervat hardlooptraining · 8 mei 2013 op 17:45

[…] Lees verder op haar website […]

Gesloten voor reacties.