Ik hou van goed weer en ben dol op de lente en zomer, maar het hooikoorts seizoen mag wat mij betreft worden overgeslagen. Nee, ik hoef niet te niezen en heb ook geen traanogen, maar zodra ik inspanning lever protesteren mijn luchtwegen en krijg ik met moeite wat zuurstof naar binnen. Normaal heb ik mijn astma met medicatie goed onder controle, maar in dit seizoen lukt het niet al te best. Praten tijdens een duurloop of gedag zeggen onderweg lukt op dit moment niet, want ik heb het te druk met mijn eigen gehijg. Ik geniet van de ‘pollenloze’ dagen, maar tussendoor is het eigenlijk elke keer afzien. Van de longarts heb ik nieuwe medicatie gekregen en nu afwachten of dit wat helpt.

 

brunssum2014Het plan was om lekker wat wedstrijden te lopen, maar na Brunssum heb ik dat idee toch maar laten schieten. Jammer, want ik had wel zin in wat kortere afstanden. En verder ben ik ook fit en heel. De eerstvolgende wedstrijd wordt een halve marathon in Gifu, Japan op 18 mei. Hopelijk heb ik geen last van de Japanse pollen en kan ik daar een goede tijd neerzetten. Na een paar dagen vakantie, begint dan bij thuiskomst de voorbereiding voor het EK marathon. En daar heb ik heel veel zin in. Aankomend weekend rijden we naar Zurich om het parkoers te gaan verkennen, zodat ik weet wat mij te wachten staat. Kom maar op met die zuivere Zwitserse lucht!!!!

 

FacebookTwitterGoogle+Share
Categorieën: EK

1 reactie

Hooikoorts | Losse Veter · 28 april 2014 op 13:59

[…] Ik hou van goed weer en ben dol op de lente en zomer, maar het hooikoorts seizoen mag wat mij betreft worden overgeslagen. Nee, ik hoef niet te niezen en heb ook geen traanogen, maar zodra ik inspanning lever protesteren mijn luchtwegen en krijg ik met moeite wat zuurstof naar binnen. Normaal heb ik mijn astma met medicatie goed onder controle, maar in dit seizoen lukt het niet al te best. Praten tijdens een duurloop of gedag zeggen onderweg lukt op dit moment niet, want ik heb het te druk met mijn eigen gehijg. Ik geniet van de ‘pollenloze’ dagen, maar tussendoor is het eigenlijk elke keer afzien. Van de longarts heb ik nieuwe medicatie gekregen en nu afwachten of dit wat helpt. Lees verder op de website van Miranda Boonstra […]

Gesloten voor reacties.